Videoproduktion

Få budskabet ud, med en stærk præsentationsvideo!

En ting som flere og flere virksomheder tager til sig, ikke kun i Danmark, men i hele verden, er muligheden for at præsentere deres produkt i en flot præsentationsvideo (eller salgsvideo om man vil). På mange hjemmesider mødes man nu oftere af en flot video, som på indbydende vis drager kunden ind i virksomhedens univers.

Videopræsentationer af produkter og services finder stadig større fodfæste. Med en kombination af lækre optagelser, informativ tekst eller speak, og den rette musik, skiller dit produkt eller din service sig ud fra mængden.

Det drejer sig om at servere alt på et sølvfad, for dine kunder. Rammer din præsentationsvideo rigtigt, er din kunde ikke i tvivl om at det er en god ide at købe din vare eller service. Rigtig Identitet’s mål med dine salgsvideoer, er netop dette – at ramme rigtigt, første gang.

Mulighederne er mange, og hos Rigtig Identitet kan du få en færdig produktvideo, eller du kan få udleveret råmaterialet, så du selv kan redigere videoen lige præcis som du vil have den.

Vi har produceret præsentationsvideoer og skudt råmateriale for Pack-Tech, Dermaxir, Scottish Pub, Bryggens Spisehus, og Victoria Pub. Vi har også været på den anden side af jordkloden, hvor vi har lavet præsentationsvideo af kurstedet Shankari Bali Villa på Bali.

Når vi producerer din præsentationsvideo, er du med på sidelinien hele vejen. Vi fremsender løbende redigerede versioner af videoen, indtil du er tilfreds med resultatet. Vi står også for at indkøbe royalty-free musik til videoen, ud fra dine ønsker og behov. Skal der speak på din video, finder vi også den rette speaker – igen ud fra dine ønsker og behov.

Hos Rigtig Identitet har vi vores egne inhouse videofolk og fotografer, og til større produktioner samarbejder vi med nogle af branchens bedste folk.

Kontakt os for en snak om mulighederne.