Stockbilleder

Stockbilleder – fotos med det samme!

Stockbilleder er billeder som er klar til brug på hjemmesider, webshops, flyers, plakater, salgsmateriale, artikler, blogs, og andet. Med stockfotos kan du ramme din målgruppe rigtigt – første gang. Stockbilleder er i dag den letteste måde for virksomheder at finde det helt rette billede for dem. Der er uanede mængder af fantastiske stock fotos derude, og avancerede søgetekniker giver dig mulighed for at finde det helt rigtige.

Rigtig Identitet producerer stock billeder indenfor forskellige genrer. Vi har bl.a. natur og landskabsbilleder, madbilleder, raw food / fitnessbilleder, businessportrætter, og billeder til særlige arrangementer og højtider.

Hos Rigtig Identitet har vi et lille portfolie på ca.750 stock fotos, produceret af vores inhouse fotografer. Flere kommer løbende til. Vores mål er at opbygge et stort portfolie som du kan gå på opdagelse i. Vores stockfotos bliver handlet i hele verden, og bliver brugt af alverdens medier og hjemmesider. Vi er repræsenteret på adskillige af de bedste stocksider i verden, heriblandt Getty Images, Shutterstock, Istock, Fotolia, og Dreamstime.

Som eksisterende kunde hos Rigtig Identitet kan du til meget fordelagtig pris handle vores stockbilleder til brug på din egen hjemmeside eller i dit salgsmateriale. Nye kunder er naturligvis velkommen til at kigge ind i vores univers. Billederne handles i vores shop, og du får tilsendt billedet pr. mail.

Du kan også handle billeder direkte på nogle af verdens største og bedste stock sider. Mangler du en professionel vurdering af hvilke billeder der vil egne sig bedst til det du skal bruge dem til, så yder vi gerne konsulentbistand. Vi kan bistå med at finde de absolut bedste billeder til dig. Kontakt os for rådgivning indenfor stockbilleder. Fortæl os om din virksomhed eller dit produkt som skal sælges, og lidt om hvilke ting du lægger vægt på i et godt billede.

Herunder kan du gratis oprette dig på de enkelte sider, og gå på jagt efter det rette billede.

Shutterstock.com: 
http://submit.shutterstock.com/?ref=675319

Istockphoto.com: 
http://refer.istockphoto.com/ta.php?lc=078465042431004653&atid=94564%7CBannerID%3D94564%7CReferralMethod%3DLink&url=http%3A%2F%2Fwww.istockphoto.com

Fotolia.com: 
http://eu.fotolia.com/partner/202127756

Dreamstime.com:
http://www.dreamstime.com/register-resi2721945

Depositphoto.com: 
http://depositphotos.com?ref=1125257

Bigstockphoto.com:
http://www.bigstockphoto.com/?refid=bnTf5E2rZn