Portrætfotografering

Erhvervsportrætter

Erhvervsportrætter
Portrætfotografering kan dække over mange ting. Hos Rigtig Identitet arbejder vi med businessfotografering (eller erhversvfotografering om man vil), private portrætter, skæve og anderledes portrætter med kant. Portrætbilleder som kan bruges til sociale medier såsom Facebook, Twitter, LinkedIn osv.

Private portrætbilleder såvel som erhvervsportrætter kan tages både i vores studie på Østerbro, eller på privatadressen, firmaadressen eller et helt tredje sted.

Businessportrættet er dit visuelle visitkort til dine kunder, og til din markedsføring. Det skal skabe tillid og troværdighed. Din unikke personlighed skal fremhæves, og være med til at give dine kunder fornemmelsen af professionalisme og imødekommenhed.

Forretningsportrættet, som nogen ynder at kalde det, skal give dine kunder et indtryk af hvem du er, og hvilken person de kan forvente at møde. At have et stærkt portræt hvor du repræsenterer dig selv og dit firma, er i dag et af de vigtigste visuelle redskaber til din markedsføring.

Private portrætbilleder

Portrætfotografering
Private portrætbilleder kan dække over bl.a. familieportrætter og portrætter af enkelte personer, eller hvis bedsteforældrene skal have billeder af den lille nyfødte. Hvad end det er det ene eller andet, vil tilgangen som altid være professionel og imødekommende. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, og kigger sammen på mulighederne.

Hos Rigtig Identitet går vi meget op i at vores kunder skal få den bedst mulige oplevelse ud af at samarbejde med os. Derfor gør vi også vores bedste for at skabe en tryg og uformel atmosfære når vi skyder portrætter af vores kunder. Langt fra alle deler vores glæde ved at få taget billeder af sig selv. Derfor tager vi hele processen på en meget afslappet måde, uden stress og nogen former for tidspres. Forud for portrætteringen sporer vi os sammen ind på den stil du gerne vil have, og den måde som du gerne vil fremstå på.

Hos Rigtig Identitet vil du møde professionel og venlig behandling hele vejen igennem processen.