Om os

Rigtig Identitet skaber dit og din virksomheds image udadtil. Vi kan bygge din webshop, vi kan producere din præsentationsvideo, skyde dine portræt eller produktbilleder, hoste din hjemmeside, og få dig højt rangeret på Google ved hjælp af vores erfaring med søgemaskineoptimering (SEO) og brug af sociale medier. Du kan få det ene eller det andet – eller det hele på én gang. 

Rigtig Identitet er den rette partner for din virksomhed, når du skal have udviklet en online identitet, og være synlig på internettet.

Hos Rigtig Identitet har vi en god forståelse for hvor du vil hen med din webudvikling, og hvor vigtig synligheden af din online præsentation er. Vi er et par entusiastiske webudvikler og fotograf nørder som elsker vores arbejde, og altid strækker os langt for at skabe det bedste resultat for vores kunder.

Vi er svært begejstrede for lækre hjemmesider, og smukke billeder, og store fans af at alt det tekniske spiller fra start, og at det gør det hurtigt. På den måde spilder vi ikke din og dine kunders tid.

Hos Rigtig Identitet kan du få det som du vil have det. Alle vores services kan handles som én stor pakke, eller kan købes som enkeltstående services. Alt lige fra blot et webhotel, til den helt store forkromede løsning med webshop, produktbilleder- og video, logodesign, og varetagelse af firmaets sociale medier.

Rigtig Identitet’s hovedopgaver er opsætning af webshops, samt fotografering. Vores services dækker derudover videoproduktion, grafisk identitet, droneoptagelse, hosting (webhotel), app udvikling, social media management, og SEO (søgemaskineoptimering). Vi samarbejder endvidere med nogle af verdens bedste copy writers, som med øje for din Google placering, kan skrive dine tekster til hjemmeside, eller skrive fantastiske produktbeskrivelser af alle dine varer.

Vi rådgiver også gerne, og kommer med forslag til din forretning, idé og koncept. Kvit og frit oven i hatten, når du påbegynder et samarbejde med os. Der er mange aspekter som folk glemmer i processen når de starter deres forretning. Det vil vi gerne sikre os, ikke sker. Det er vigtigt for os at du opnår succes, da det også er vores succes.

Læs mere om vores services under de enkelte menupunkter, og kontakt os endelig for en uforpligtende snak om dine behov.